FAQ

Veelgestelde vragen

 

Nee. We worden geen uitgever, we worden geen event-organisatie bureau, we worden geen eHealth ontwikkelaar. We worden geen commerciële speler op welke markt dan ook. We verzamelen documenten en brengen mensen bij elkaar. Welke richting we op gaan en hoe we dat organiseren staat open, maar uitgangspunt is en blijft dat we delen wat we al hebben en kunnen.

Ik wil graag meedoen. Hoe plaats ik een bestand?

  1. zorg dat u ingeschreven bent en log in
  2. ga in het menu naar DOCUMENTEN/BESTAND TOEVOEGEN
  3. lees de info, zodat we ook de bronvermelding en het versienummer hebben
  4. klik op de knop onderaan de pagina
  5. klik op ADD NEW in het upload scherm

upload

6. klik op de knop onderaan

knop

Het bestand word geupload naar de website. Het wordt daarna bekeken, in de juiste categorie gezet en voorzien van informatie.
Hier kan enige tijd overheen gaan.

Wat u deelt is openbaar. Iedereen kan het gebruiken. Wanneer iemand het in een commerciële context zou willen gebruiken mag dit alleen met toestemming van degene die het bronbestand gemaakt heeft.

Niemand. We worden allemaal al betaald. We zijn ons bewust van de noodzaak om zorg te leveren (‘productie’), maar waneer we de inhoudelijke ontwikkeling meer samen doen en delen kunnen we de gezamenlijke kosten aanzienlijk verminderen. De winst zit hem dus niet in extra inkomsten, maar in vermindering van de uitgaven én verbetering van de zorg.

We willen efficiënt en kosteneffectief werken en de onnodige kosten die we als GGZ professionals en zorgaanbieders moeten maken verminderen. Het schrijven van werkboeken, het maken van formulieren, het ontwikkelen van zorgpaden en het inkopen van eHealth applicaties. Iedereen doet het zelfde ding in eigen tijd, voor eigen kosten en zonder de verbetering die mogelijk is als je samen aan een methode werkt.

OpenGGZ wordt betaald door GGZ Veenendaal. De kosten zijn laag en diensten die voortkomen uit deze website worden gratis geleverd door collega professionals.